Onze ritten

Op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijk, jubileum, familiefeest of zomaar?
Wij verzorgen graag voor u een koetstocht met dubbelspan, trojka (driespan) of vierspan of een rit met "Den Damse Paardentram".
Trouwen met de koets, een bedrijfsuitstapje, een verjaardagsritje, communie- of lentefeest, jubilarissen naar het restaurant brengen...
Met de paardenkoets van bestemming tot bestemming of gewoon zomaar een koetsrit van enkele uren...
We zoeken graag samen naar jouw ideale formule.

Ritten met de limousinekoets

Naar eigen ontwerp hebben we deze limousinekoets laten bouwen door dezelfde makers van onze unieke paardentram.
Deze unieke witte koets, geschikt voor max. 8 personen, beschikt over een tafel, minibar met glazen, muziek, verwarming, led verlichting binnen en onder de koets. Ze is rolstoel toegankelijk en kan tot 2 rolstoelen vervoeren. In dit geval zijn de plaatsen binnen wel beperkter.
Het dak kan half of volledig opengelegd worden bij mooi weer. De led verlichting onder de koets geeft haar een feeëriek aanzicht in het donker.
Aarzel zeker niet om ons te vragen naar de mogelijkheden. Hieronder vindt u enkele richtprijzen en ideeën. Uw en onze creatieve ideeën kunnen wij samen bespreken en uitwerken.

Prijzen limousinekoets

Koetsrit aan € 300
Uur van vertrek en terugkomst alsook vertrekplaats worden besproken naar wens. Extra transportkosten kunnen van toepassing zijn. Flesje cava staat steeds voor u klaar in de minibar.

Op zoek naar een origineel idee voor uw huwelijksaanzoek, verjaardagscadeau, verrassingsgeschenk, jubileum, communie...
Een ritje met de Limousinekoets is wel heel origineel.

Wij bieden u, indien gewenst, de mogelijkheid tot een lekkere picknick onderweg. U kiest zelf uw stopplaatsen of u laat zich door ons verrassen.
We stellen samen een programma op naar ieders wens.

Huwelijk aan € 450
Voor een huwelijk rijden we meestal uit met ons vierspan (4 paarden) en zetten we een flesje cava klaar voor u in de minibar. Van het ophalen van de bruid tot het afzetten aan de kerk, het stadhuis of de feestzaal (afhankelijk van de afstand). Alles is bespreekbaar. Spreek gerust uw bloemist aan om de koets te versieren.

Romantiek arrangement aan € 150
Romantisch ritje voor 2 van ongeveer 1 uur, inclusief fles cava of wijn en 4 verzorgde hapjes onderweg. Kan ook als cadeaucheque gegeven worden.

Ritten met de recreatiekoets

Vanaf najaar 2020 nemen we jullie graag mee op onze nieuwe recreatiekoets.
Met extra lange banken achteraan voor een ruim zitcomfort, onafhankelijke luchtvering en mooie opbergbakken onder de zittingen. Voorzien van de nodige verlichting om veilig de weg op te kunnen.
Onze recreatiekoets is ruim geschikt voor 6 volwassen personen.
Aarzel niet om ons te vragen naar de mogelijkheden. Hieronder vindt u enkele richtprijzen en ideeën. Uw en onze creatieve ideeën kunnen wij samen bespreken en uitwerken.

Prijzen per koets

Koetsrit aan € 175
Uur van vertrek en terugkomst alsook vertrekplaats worden besproken naar wens. Extra transportkosten kunnen van toepassing zijn.

Huwelijk aan € 300
Voor een huwelijk rijden we meestal uit met ons vierspan (4 paarden). Van het ophalen van de bruid tot het afzetten aan de kerk, het stadhuis of de feestzaal (afhankelijk van de afstand). Alles is bespreekbaar.

Kennismaking met Damme aan € 40
Gezellige en uiterst persoonlijke kennismaking met het pitoreske stadje Damme. We maken een ritje met de koets door en om Damme van ongeveer 45 minuten, waarbij we jullie graag trakteren op een huisgemaakt likeurtje op de Haringmarkt.

Romantiek arrangement aan € 99
Romantisch ritje voor 2 van ongeveer 1 uur, inclusief fles cava of wijn en 4 verzorgde hapjes onderweg. Kan ook als cadeaucheque gegeven worden.

Biebabijtjes koetsroute aan € 165
Koetstocht van ongeveer 23 km langs verschillende bijenvriendelijke locaties in de omgeving van Damme, met mogelijkheid tot het proeven en aankopen van vers fruitsap bij Steffi Fruit (woensdag, vrijdag en zaterdag) en het smullen van honingijs of een ander smaakje in de Ijshoeve.
Bezoek de bijentuin in Sijsele. Maak een wandeling in de stadsboomgaard van Damme. Geniet van de ruimte, rust en natuur tijdens een bezoek aan de zomerbar van de Grote Wateringe.
Maar bovenal: bewonder het mooie landschap vanop de koets op het ritme van het hoefgetrappel.

Prijzen per persoon

Verjaardagsrit aan € 20 per persoon (min. 5 personen)
Een origineel idee voor een kinderverjaardagsfeestje: we maken een koetsrit van ongeveer 1 uur met de kinderen in de namiddag waarna we afsluiten met een pannenkoek en frisdrankje in onze tuin. Wij vragen minimum één volwassen begeleider bij de kinderen - naargelang de leeftijd kunnen er 6 tot 10 kinderen mee
Ook voor volwassenen is deze formule mogelijk.

Ritten met Den Damse Paardentram

Onze Damse paardentram is uniek in Europa, wordt getrokken door 3 of 4 paarden en is geschikt voor 16 personen (binnen). Wie graag met z'n bolletje in de zon zit, kan ook op de open bovenverdieping plaats nemen. Binnen in de tram is er een minibar, muziek en een scherm waarop de weg en de paarden kunnen gevolgd worden (ook mogelijk voor karaoke, foto's, filmpje, ...). Ook aan rolstoelgebruikers hebben we gedacht: er is de mogelijkheid voor het oprijden met en plaatsen van een rolstoel in de tram. Een rolstoel neemt 2 zitplaatsen in beslag.
Aarzel niet om ons te vragen naar de mogelijkheden. Hieronder vindt u enkele richtprijzen en ideeën maar dit lijstje is zeker niet eindig. Uw en onze creatieve ideeën kunnen wij samen bespreken en uitwerken.

Prijzen per rit

Rit aan € 360
Uur van vertrek en terugkomst alsook vertrekplaats worden besproken naar wens. Extra transportkosten kunnen van toepassing zijn.

Op zoek naar een origineel idee voor uw familie uitstap, teambuilding, verjaardagscadeau, verrassingsgeschenk, jubileum, communie... of een originele plek voor je vergadering
Een ritje met Den Damse Paardentram is de perfecte oplossing.

Wij bieden u, indien gewenst, de mogelijkheid tot volksspelen onderweg. U kiest zelf uw stopplaatsen of u laat zich door ons verrassen.
We stellen samen een programma op naar ieders wens.

Huwelijk aan € 450
Ook voor uw huwelijk kunnen we met Den Damse Paardentram uitrijden. Deze wordt dan naar uw keuze, getrokken door 3-span of 4-span. Indien gewenst, kunnen we de paardentram met bloemen versieren tegen meerprijs. U mag hiervoor ook uw eigen bloemist aanspreken.

Prijzen per persoon

All-in zomerformule aan € 55 per persoon (o.b.v. min. 9 volw.)
We starten de dag om 10u30 bij ons in Sijsele.
Na de ontvangst stappen jullie op Den Damse Paardentram voor een gezellige aperitiefrit van ongeveer 1u30.
Terug aangekomen in Sijsele stellen we graag onze tuin voor jullie open en kunnen jullie genieten van een verzorgde barbecue met dessert, waarbij alle dranken zijn inbegrepen tot 17u.

All-in winterformule aan € 55 per persoon (o.b.v. min. 9 volw)
De dagindeling is dezelfde als bij de zomerformule. Alleen kunt u in de winter kiezen tussen een winterbarbecue of Vlaamse hutsenpot en zorgen we voor een gezellige sfeer op ons winterterras met verwarming.
Ook hier zijn alle dranken inbegrepen tot 17u.

Ontbijtrit vanaf € 29 per persoon (o.b.v. min. 9 pers met mini-ontbijt)
We starten de dag met een ontbijt (keuze tussen mini-, standaard- of luxe ontbijt).
Daarna kunnen jullie genieten van een rit van ongeveer 90 minuten door het mooie Damse polderlandschap.
Ook mogelijk met een langere rit. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.

Brouwerijtocht vanaf € 35 per persoon (minimum 15 pers.)
We maken een tocht met de paardentram langs de landelijke wegen van het mooie Damme en houden halt bij een brouwerij, waar jullie getrakteerd worden op een rondleiding met degustatie.
Duur van de rit naar keuze. Vertrek bij ons in Sijsele of in de omgeving van Damme.
Ook mogelijk om een 2de brouwerij te bezoeken mits supplement.