Onze ritten

Op zoek naar een origineel cadeau voor een verjaardag, huwelijk, jubileum, familiefeest of zomaar?
Wij verzorgen graag voor u een koetstocht met dubbelspan, trojka (driespan) of vierspan of een rit met "Den Damse Paardentram".
Trouwen met de koets, een bedrijfsuitstapje, een verjaardagsritje, communie- of lentefeest, jubilarissen naar het restaurant brengen...
Met de paardenkoets van bestemming tot bestemming of gewoon zomaar een koetsrit van enkele uren...
We zoeken graag samen naar jouw ideale formule.

Ritten met de limousinekoets

Naar eigen ontwerp hebben we deze limousinekoets laten bouwen door dezelfde makers van onze unieke paardentram.
Deze unieke witte koets, geschikt voor max. 8 personen, beschikt over een tafel, minibar met glazen, muziek, verwarming, led verlichting binnen en onder de koets. Ze is rolstoel toegankelijk en kan tot 2 rolstoelen vervoeren. In dit geval zijn de plaatsen binnen wel beperkter.
Het dak kan half of volledig opengelegd worden bij mooi weer. De led verlichting onder de koets geeft haar een feeëriek aanzicht in het donker.
Aarzel zeker niet om ons te vragen naar de mogelijkheden. Hieronder vindt u enkele richtprijzen en ideeën. Uw en onze creatieve ideeën kunnen wij samen bespreken en uitwerken.

Prijzen limousinekoets (exclusief transportkosten)

Koetsrit vanaf € 350
Uur van vertrek en terugkomst alsook vertrekplaats worden besproken naar wens. Extra transportkosten kunnen van toepassing zijn.

Op zoek naar een origineel idee voor uw huwelijksaanzoek, verjaardagscadeau, verrassingsgeschenk, jubileum, communie...
Een ritje met de Limousinekoets is wel heel origineel.

Wij bieden u, indien gewenst, de mogelijkheid tot een lekkere picknick onderweg. U kiest zelf uw stopplaatsen of u laat zich door ons verrassen.
We stellen samen een programma op naar ieders wens.

Huwelijk vanaf € 500
Voor een huwelijk rijden we meestal uit met ons vierspan (4 paarden) en zetten we een flesje cava klaar voor u in de minibar. Van het ophalen van de bruid tot het afzetten aan de kerk, het stadhuis of de feestzaal (afhankelijk van de afstand). Alles is bespreekbaar. Spreek gerust uw bloemist aan om de koets te versieren.

Romantiek arrangement aan € 195
Romantisch ritje voor 2 van ongeveer 1 uur, inclusief fles cava of wijn en 4 verzorgde hapjes onderweg. Kan ook als cadeaucheque gegeven worden.

Ritten met de recreatiekoets

Vanaf najaar 2020 nemen we jullie graag mee op onze nieuwe recreatiekoets.
Met extra lange banken achteraan voor een ruim zitcomfort, onafhankelijke luchtvering en mooie opbergbakken onder de zittingen. Voorzien van de nodige verlichting om veilig de weg op te kunnen.
Onze recreatiekoets is ruim geschikt voor 6 volwassen personen.
Aarzel niet om ons te vragen naar de mogelijkheden. Hieronder vindt u enkele richtprijzen en ideeën. Uw en onze creatieve ideeën kunnen wij samen bespreken en uitwerken.

Prijzen recreatiekoets (exclusief transportkosten)

Koetsrit vanaf € 175
Uur van vertrek en terugkomst alsook vertrekplaats worden besproken naar wens.

Huwelijk vanaf € 350
Voor een huwelijk rijden we meestal uit met ons vierspan (4 paarden). Van het ophalen van de bruid tot het afzetten aan de kerk, het stadhuis of de feestzaal (afhankelijk van de afstand). Alles is bespreekbaar.

Kennismaking met Damme aan € 60
Gezellige en uiterst persoonlijke kennismaking met het pitoreske stadje Damme. We maken een ritje met de koets door en om Damme van ongeveer 45 minuten, waarbij we jullie graag trakteren op een huisgemaakt likeurtje op de Haringmarkt.

Romantiek arrangement aan € 125
Romantisch ritje voor 2 van ongeveer 1 uur, inclusief fles cava of wijn en 4 verzorgde hapjes onderweg. Kan ook als cadeaucheque gegeven worden.

Biebabijtjes koetsroute aan € 240
Koetstocht van ongeveer 23 km langs verschillende bijenvriendelijke locaties in de omgeving van Damme, met mogelijkheid tot het proeven en aankopen van vers fruitsap bij Steffi Fruit (woensdag, vrijdag en zaterdag) en het smullen van honingijs of een ander smaakje in de Ijshoeve.
Bezoek de bijentuin in Sijsele. Maak een wandeling in de stadsboomgaard van Damme. Geniet van de ruimte, rust en natuur tijdens een bezoek aan de zomerbar van de Grote Wateringe.
Maar bovenal: bewonder het mooie landschap vanop de koets op het ritme van het hoefgetrappel.

Ritten met Den Damse Paardentram

Onze Damse paardentram is uniek in Europa, wordt getrokken door 3 of 4 paarden en is geschikt voor 16 personen (binnen). Wie graag met z'n bolletje in de zon zit, kan ook op de open bovenverdieping plaats nemen. Binnen in de tram is er een minibar, muziek en een scherm waarop de weg en de paarden kunnen gevolgd worden (ook mogelijk voor karaoke, foto's, filmpje, ...). Ook aan rolstoelgebruikers hebben we gedacht: er is de mogelijkheid voor het oprijden met en plaatsen van een rolstoel in de tram. Een rolstoel neemt 2 zitplaatsen in beslag.
Aarzel niet om ons te vragen naar de mogelijkheden. Hieronder vindt u enkele richtprijzen en ideeën maar dit lijstje is zeker niet eindig. Uw en onze creatieve ideeën kunnen wij samen bespreken en uitwerken.

Prijzen Damse Paardentram (exclusief transportkosten)

Rit vanaf € 360
Uur van vertrek en terugkomst alsook vertrekplaats worden besproken naar wens.

Op zoek naar een origineel idee voor uw familie uitstap, teambuilding, verjaardagscadeau, verrassingsgeschenk, jubileum, communie... of een originele plek voor je vergadering
Een ritje met Den Damse Paardentram is de perfecte oplossing.

Wij bieden u, indien gewenst, de mogelijkheid tot volksspelen onderweg. U kiest zelf uw stopplaatsen of u laat zich door ons verrassen.
We stellen samen een programma op naar ieders wens.

Huwelijk vanaf € 500
Ook voor uw huwelijk kunnen we met Den Damse Paardentram uitrijden. Deze wordt dan naar uw keuze, getrokken door 3-span of 4-span. Indien gewenst, kunnen we de paardentram met bloemen versieren tegen meerprijs. U mag hiervoor ook uw eigen bloemist aanspreken.

Prijzen per persoon

Brouwerijtocht vanaf € 35 per persoon (minimum 15 pers.)
We maken een tocht met de paardentram langs de landelijke wegen van het mooie Damme en houden halt bij een brouwerij, waar jullie getrakteerd worden op een rondleiding met degustatie.
Duur van de rit naar keuze. Vertrek in de omgeving van Damme.
Ook mogelijk om een 2de brouwerij te bezoeken mits supplement.