Onze ritten

Op zoek naar een originele cadeau voor een verjaardag, huwelijk, jubileum, familiefeest of zomaar?
Wij verzorgen graag voor u een koetstocht met dubbelspan of met vierspan of een rit met "Den Damse Paardentram".
Trouwen met de koets, een bedrijfsuitstapje, een verjaardagsritje, communie- of lentefeest, jubilarissen naar het restaurant brengen...
Met de paardenkoets van bestemming tot bestemming of gewoon zomaar een koetsrit van enkele uren...
We zoeken graag samen naar jouw ideale formule.

Ritten met de limousinekoets

Naar eigen ontwerp hebben we deze limousinekoets laten bouwen door dezelfde makers van onze unieke paardentram.
Deze unieke witte koets, geschikt voor max. 8 personen, beschikt over een tafel, minibar met glazen, muziek, verwarming, led verlichting binnen en onder de koets. Ze is rolstoel toegankelijk en kan tot 2 rolstoelen vervoeren. In dit geval zijn de plaatsen binnen wel beperkter.
Het dak kan half of volledig opengelegd worden bij mooi weer. De led verlichting onder de koets geeft haar een feeëriek aanzicht in het donker.
Aarzel zeker niet om ons te vragen naar de mogelijkheden. Hieronder vindt u enkele richtprijzen en ideeën. Uw en onze creatieve ideeën kunnen wij samen bespreken en uitwerken.

Prijzen limousinekoets

Koetsrit aan € 300
Uur van vertrek en terugkomst alsook vertrekplaats worden besproken naar wens. Flesje cava staat steeds voor u klaar in de minibar.

Op zoek naar een origineel idee voor uw huwelijksaanzoek, verjaardagscadeau, verrassingsgeschenk, jubileum, communie...
Een ritje met de Limousinekoets is wel heel origineel.

Wij bieden u, indien gewenst, de mogelijkheid tot een lekkere picknick onderweg. U kiest zelf uw stopplaatsen of u laat zich door ons verrassen.
We stellen samen een programma op naar ieders wens.

Huwelijk aan € 450
Voor een huwelijk rijden we meestal uit met ons vierspan (4 paarden) en zetten we een flesje cava klaar voor u in de minibar. Van het ophalen van de bruid tot het afzetten aan de kerk, het stadhuis of de feestzaal (afhankelijk van de afstand). Alles is bespreekbaar. Spreek gerust uw bloemist aan om de koets te versieren.

Romantiek arrangement aan € 150
Romantisch ritje voor 2 van ongeveer 1 uur, inclusief fles cava of wijn en 4 verzorgde hapjes onderweg. Kan ook als cadeaucheque gegeven worden.

Ritten met de recreatiekoets

Onze recreatiekoets is geschikt voor maximum 6 volwassen personen.
Aarzel niet om ons te vragen naar de mogelijkheden. Hieronder vindt u enkele richtprijzen en ideeën. Uw en onze creatieve ideeën kunnen wij samen bespreken en uitwerken.

Prijzen per koets

Koetsrit aan € 150
Uur van vertrek en terugkomst alsook vertrekplaats worden besproken naar wens

Huwelijk aan € 300
Voor een huwelijk rijden we meestal uit met ons vierspan (4 paarden). Van het ophalen van de bruid tot het afzetten aan de kerk, het stadhuis of de feestzaal (afhankelijk van de afstand). Alles is bespreekbaar.

Kennismaking met Damme aan € 39
Gezellige en uiterst persoonlijke kennismaking met het pitoreske stadje Damme. We maken een ritje met de koets door en om Damme van ongeveer 45 minuten, waarbij we jullie graag trakteren op een huisgemaakt likeurtje op de Haringmarkt.

Romantiek arrangement aan € 95
Romantisch ritje voor 2 van ongeveer 1 uur, inclusief fles cava of wijn en 4 verzorgde hapjes onderweg. Kan ook als cadeaucheque gegeven worden.

NIEUW: Biebabeloela arrangement aan € 145
Rit van ongeveer 2 uur, langs de 8 bijvriendelijke locaties in de mooie omgeving van Damme. Start en aankomst nabij de bijentuin aan de bib in Sijsele. Mogelijkheid tot aankoop van honing, aankoop vers fruitsap, proeven van honingijs,...

Prijzen per persoon

Verjaardagsrit aan € 20 per persoon
Een origineel idee voor een kinderverjaardagsfeestje: we maken een koetsrit met de kinderen in de namiddag waarna we afsluiten met een pannenkoek en frisdrankje in onze tuin. (wij vragen minimum één volwassen begeleider bij de kinderen)
Ook voor volwassenen is deze formule mogelijk.

Ritten met Den Damse Paardentram

Onze Damse paardentram is uniek in Europa, wordt getrokken door 3 of 4 paarden en is geschikt voor 16 personen (binnen). Wie graag met z'n bolletje in de zon zit, kan ook op de open bovenverdieping plaats nemen. Binnen in de tram is er een minibar, muziek en een scherm waarop de weg en de paarden kunnen gevolgd worden (ook mogelijk voor karaoke, foto's, filmpje, ...). Ook aan rolstoelgebruikers hebben we gedacht: er is de mogelijkheid voor het oprijden met en plaatsen van een rolstoel in de tram. Een rolstoel neemt 2 zitplaatsen in beslag.
Aarzel niet om ons te vragen naar de mogelijkheden. Hieronder vindt u enkele richtprijzen en ideeën maar dit lijstje is zeker niet eindig. Uw en onze creatieve ideeën kunnen wij samen bespreken en uitwerken.

Prijzen per rit

Rit aan € 360
Uur van vertrek en terugkomst alsook vertrekplaats worden besproken naar wens.

Op zoek naar een origineel idee voor uw familie uitstap, teambuilding, verjaardagscadeau, verrassingsgeschenk, jubileum, communie... of een originele plek voor je vergadering
Een ritje met Den Damse Paardentram is de perfecte oplossing.

Wij bieden u, indien gewenst, de mogelijkheid tot volksspelen onderweg. U kiest zelf uw stopplaatsen of u laat zich door ons verrassen.
We stellen samen een programma op naar ieders wens.

Huwelijk aan € 450
Ook voor uw huwelijk kunnen we met Den Damse Paardentram uitrijden. Deze wordt dan naar uw keuze, getrokken door 3-span of 4-span. Indien gewenst, kunnen we de paardentram met bloemen versieren tegen meerprijs. U mag hiervoor ook uw eigen bloemist aanspreken.

Prijzen per persoon

All-in zomerformule aan € 49 per persoon
We starten de dag om 10u30 bij ons in Sijsele.
Na de ontvangst stappen jullie op Den Damse Paardentram voor een gezellige aperitiefrit van ongeveer 1u30.
Terug aangekomen in Sijsele stellen we graag onze tuin voor jullie open en kunnen jullie genieten van een verzorgde barbecue met dessert, waarbij alle dranken zijn inbegrepen tot 17u00.

All-in winterformule aan € 49 per persoon
De dagindeling is dezelfde als bij de zomerformule. Alleen kunt u in de winter kiezen tussen een winterbarbecue of Vlaamse hutsenpot en laten we jullie natuurlijk niet in de tuin zitten. (Dat zou een beetje te koud zijn)
Ook hier zijn alle dranken inbegrepen tot 17u.

Brouwerijtocht vanaf € 35 per persoon (minimum 15 pers.)
We maken een tocht met de paardentram langs de landelijke wegen van het mooie Damme en houden halt bij een brouwerij, waar jullie getrakteerd worden op een rondleiding met degustatie.
Duur van de rit naar keuze. Vertrek bij ons in Sijsele of in de omgeving van Damme.