Uw paard

Wat kunnen we voor u en uw paard betekenen?

U heeft een koets en één of meerdere prachtige paarden, maar u heeft jammer genoeg te weinig tijd om op regelmatige basis met uw favoriete dier bezig te zijn?

Wij bieden u graag een oplossing.

Wij komen tot bij u, op het moment dat het u best past, om met uw paarden te rijden. Zodoende zijn ze in optimale conditie wanneer u zelf de tijd heeft om er even op uit te trekken met uw koets.
Vraag vrijblijvend naar onze prijzen.

U wil graag mennen en u bent de gelukkige eigenaar van een paard. Alleen... uw paard heeft nog nooit in een koets gelopen.

Breng uw paard bij ons.

We beloven u om het met veel liefde te omringen en het de knepen van het vak te leren. We rekenen hiervoor een vaste prijs per dag dat we met uw paard bezig zijn. Hooi, water en weidegang krijgt uw paard erbij. Krachtvoer geeft u best mee. Zo krijgt uw paard de voeding die het gewoon is.

Ook als uw paard reeds in de koets loopt, maar u hebt een specifiek probleem. Bijvoorbeeld: uw paard wil niet vertrekken zonder steigeren, uw paard schrikt van elke koe in de wei waar u voorbij rijdt, uw paard heeft moeite met stilstaan...
Ook hiermee helpen wij u graag en mag u uw paard hiervoor bij ons brengen of komen we bij u thuis.

U vertrekt op vakantie maar u laat uw paard niet graag alleen thuis?

Breng uw paard bij ons.

Voor € 10 per dag kan uw paard bij ons in de weide of op stal, voordroog hooi en water inbegrepen.
Indien gewenst kunnen we uw paard tijdens uw afwezigheid longeren of inspannen mits supplement. Heeft uw paard andere of extra verzorging nodig? Vraag het ons. Samen zorgen we ervoor dat u een zorgeloze vakantie kunt beleven en dat uw paard de zorgen krijgt die het nodig heeft.

U bent op zoek naar iemand die, tijdens uw afwezigheid, uw paard kan komen verzorgen bij u thuis?

Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

Tijdens uw vakantie, tijdens uw weekenduitstapje, ... komen wij graag bij uw paard langs om het de nodige verzorging, eten en drinken te geven, even te controleren of alles is orde is in de stal of in de weide en indien gewenst uw paard te longeren.
Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden en prijzen.